Fod på tilværelsen?!

Sjovt nok kan næsten enhver post her indledes med et hold-op-der-er-godt-nok-sket-meget-siden-sidst. Så for ikke at sejle helt bagud kommer der lige et par glimt tilbage fra  februar, hvor Giulli, Lis og jeg mødtes for første gang på G13, mit nye sted i Aarhus. Jeg (og dermed ARTROVERTs faste base) flyttede pr nytår – bolig og værksted – fra Malling til Aarhus, så fremover bliver det her, vi mødes, når vi skal arbejde.

Anledningen til dette træf var en udstilling i Schweiz. En trykfejl i invitationen havde imidlertid på finurlig vis ændret overskriften fra ‘SOS – Save our Souls’ til ‘SOS – Save Our Soles’. Denne ‘fejl’ sendte os fra en afsøgning af sjælens dybder/højder i mere konkrete retninger som pilgrimsvandring, wuji gong, dans og meget mere, som man kan bruge fødderne til. HAndler det dybest set om, at vi kaster os ud i disse aktiviteter for at gøre noget for os selv og vore sjæle? 

Vi tog aftryk af vores fødder/ fodsåler/ sjæle og bearbejdet på sædvanlig vis: en skønsom blanding af forskellige mixed-media-teknikker, forskellige former for print – og helt alm. ‘griseri’. Føltes meget velgørende. JA faktisk ser det ud som om, det at gøre noget med eller for fødderne/kroppen kommer meget tæt på at gøre noget for sjælen.

Giver det mening?

About hanne

Mixed media artist working with collage, art-money, artists´ books, ceramics and communication
This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.