On location – nu på Island

IMG_4446

Meget er hændt siden sidste ARTROVERT var samlet i Malling for 10-11 måner siden for at lave vores spiralformede On Location.

Værket har imellemtiden været udstillet på Kunstcentret Silkeborg Bad, i Katuaq på Grønland  – og er lige nu er det ved at blive gået efter i sømmene og gjort klar til udstilling i Nordens Hus i Reykjavik sammen med de øvrige artists’ books i projektet                                  hem : HJEM : koti : heim : heima : angerlarsimaffik.

HJEM fernisering 2013 137

Projektet har givet anledning til en hel del rejseri for mit vedkommende, noget jeg sætter overordentlig stor pris på – jeg elsker at rejse.

I det hele taget er den der evige vekslen mellem f.eks. at arbejde alene og arbejde sammen – med at være hjemme og være ude – at samle indtryk, bearbejde og spytte ud igen – og allerhelst i form af nye værker, noget af det, jeg holder allermest af i arbejdet med kunst og formidling. Så det siger sig vel sig selv; det har været SKØNT at rejse til Grønland – og nu Island – at møde kolleger og blive beriget med nye impulser.

Særlig skønt havde det selvfølgelig været at følges – alle 3 ARTROVERT’er – som vi har gjort så ofte  før. Det var bare ikke muligt i denne omgang. Men forhåbentlig en anden gang.

Næste gang vi ses bliver nok på hjemmebane, dvs i mit værksted. Heller ikke dét bliver imidlertid helt det samme, som det plejer, for jeg er flyttet. Både bolig og værksted. Fra Malling til Aarhus. Men det er et sidespor, så mere om det senere …

IMG_6211Alt i alt kan man vel sige, det er et billede på livet selv. Alt er i bevægelse – vi forandrer og fornyr os hele tiden. Med eller mod vores (gode) vilje. I går fornyede jeg f.eks. i omegnen af 10.000 hudceller, vil jeg tro, efter at have ligget i blød flere timer i Den Blå Lagunes tyrkise, kiselholdige, 35-40 grader varme vand. I dag har jeg englehud – og vil gå lidt ud og kigge på Reykjavik. Nu jeg alligevel er her.

About hanne

Mixed media artist working with collage, art-money, artists´ books, ceramics and communication
This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.